Lifestyle and home deco

Praznici nam stižu: Ideje za kićenje jelke

Svi znamo da je kićenje jelke jedan od najlepših trenutaka tokom praznične sezone. Ove godine, umesto da posegneš za istim starim ukrasima, razmisli o nekim novim i kreativnim idejama koje će tvoju jelku pretvoriti u pravo remek-delo praznika.

Saveti za organizaciju kuhinje

Pravilna organizacija kuhinje - i odgovarajući raspored (ormari, radna ploča, fioke, itd.) igraju odlučujuću ulogu, bilo da je kuhinja mala ili velika. To je zato što vam pomaže da sve održite u redu i da ne gubite dragoceno vreme.

Dizajn enterijera: Kako da funkcionalno sredite sobu za bebu?

Uređenje dečije sobe, naročito ako je u pitanju prvo dete, nikada nije jednostavan zadatak za roditelje. Od stotina saveta na internetu, preko saveta rodbine i prijatelja, sopstvenih stilskih afiniteta I realnih potreba, donošenje ove odluke, iako nije prioritet, ume da zada glavobolju novim roditeljima.

Danas sa vama delimo nekoliko saveta kako da vaša dečija soba bude moderna, lepa, ali i funkcionalna.

Eco friendly: saveti za održiv život!

Stoga je ključno prepoznati da je ekološka svest usko vezana za celokupno naše postojanje, a ne samo za ono što jedemo ili nosimo. I, naravno, tu je i pitanje kućnog dekora. To je verovatno najjednostavniji način da započnete put ka održivosti. U stvari, 2022. je sjajna godina da se redefinišete, a to može biti statement koji se ogleda u uređenju vašeg doma.

Sa mačkom u stanu - tips & tricks!

Činjenica je da, ukoliko se opredelimo da usvojimo mačku moramo da računamo na neke manje izmene, pre svega kako bismo sačuvali stvari koje su nam bitne, a zatim i da bi ljubimac prihvatio prostor kao svoj i u njemu bio srećan. Ukoliko tek planirate usvajanje mačke – ne brinite, u pitanju su zaista male i nezahtevne korekcije.

Unesite u svoj dom Very Peri - Pantone boju godine 2022!

Krajem svake godine, počev od 2000. Pantone nam predstavi boju koja će biti ključna tokom naredne. Čak i ukoliko niste upoznati sa ovim, sigurni smo da ćete tokom 2022. primetiti da neobično mnogo stvari koje vidite u prodavnicama nameštaja, odeće, na reklamama, ali i svakodnevnom dizajnu sadrže uvek istu nijansu koja se najpribližnija nijansi između lavande i šljive.

  • 1