Nekretnine Finansije

Stambeni krediti

Stambeni krediti sve više interesuju građane Srbije, poručuju iz Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita dokumentujući to podatkom da je potražnja za kreditima veća za petinu nego u isto vreme prošle godine.

Najpovoljniji stambeni krediti

Ne trpite više zlurade, šatro duhovite komentare na račun toga što sa 30 godina i dalje živite u roditeljskom domu, već se raspitajte koji su najpovoljniji stambeni krediti i počnite samostalni život.

Kalkulator kredita

Oni koji nisu u stanju da sami isfinasiraju zidanje kuće (ili onaj završetak građevine koju Srbi gotovo nikad ne urade: spoljnu fasadu) nek upotrebe kalkulator kredita i izračunaju okvirnu ratu keš ili potrošačkog kredita koji će im omogućiti kraj radova.

Krediti stambeni

Sve su oštriji i oštriji uslovi po kojima se odobravaju krediti, stambeni prvenstveno, jer su baš oni i najskuplji i sa najdužim rokom otplate pa je samim tim veći rizik po banku.

Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator možete koristiti i od kuće, dovoljno je da u određenu tabelu unesete visinu kredita, period otplate u mesecima i kamatnu stopu. Nakon samo jednog klika saznajete tražene vrednosti

Stambeni kredit

Koliko je i da li je jak (direktan i indirektan) uticaj koji ima reklama za stambeni kredit na one koji se razmišljaju o ovom velikom poduhvatu? Kako da beskućnik odoli?

Nekretnine

Kako, u ovim kriznim vremenima, obezbediti novac za kupovinu nekretnine ili, bar, kako da nekretnine budu dostupnije kupcima?