Nekretnine Finansije

Poslovni prostor Beograd prodaja

Navikli smo da nas investitori zaobilaze u širokom luku i da ništa ne ide po planu. Zato nas prodrma svaki drugačiji vetar i svaka najava malo drugačije klime a najava da će da počne prodaja poslovnog prostora u Beogradu koja je u vlasništvu grada uzburkala je mnoge duhove.

STANOVI BEOGRAD IZDAVANJE

Za nejasnoće oko tačne adrese ljudi koji žive u stanovima za izdavanje u Beogradu zaslužni su bili i stanodavci i podstanari koji nisu imali urednu prijavu prebivališta

LOKALI BEOGRAD IZDAVANJE

Trend opadanja cena izdavanja lokala u Beogradu kreće se u smeru opasnog približavanja ceni po kojima se rentiraju stanovi. Dostignut je minimum i sada je pravi trenutak za zakup lokala na dobrim lokacijama i sklapanje dugoročnih ugovora.

KUĆE PRODAJA BEOGRAD

Najautentičnije kuće u Beogradu nisu na prodaju. Nažalost, nijedna od njih nije reprezentativna srpska kuća. Može li se uopšte govoriti o srpskom pravcu u arhitekturi?

Stanovi Beograd kupovina

Kupovina je sve manje proces koji nas raduje a sve više zabrinjava: gde pronaći neophodan novac? Govorim o najobičnijim mogućim, svakodnevnim kupovinama, kako li je tek sa velikim, onim za koje štedite čitav život. Koliko neprospavanih noći će vam doneti kupovina stanova u Beogradu?

Krediti za adaptaciju

„Dome, slatki dome“ na B92, „Radim gradim“ na Studiju B i „Radna akcija“ na TV Prva. Eto, oni su krivi što su vam stalno u glavi krediti za adaptaciju. Ima sigurno još poneka od emisija sličnog tipa u ponudi vašeg kablovskog operatera.

Krediti za stan- Objekat je upisan u katastar ili nije.

Uči se čovek dok je živ. Rad na sebi bi trebalo da bude permanentna ljudska potreba. Ne zato što se mora, nego što se želi da se nešto novo zna. Makar iz poriva da se ne bude glup u društvu. Mnogo jači motiv je da te ne nasankaju majstori ili bankari, otud sam ja odlučila da naučim sve što i oni znaju. Tuk na luk, pa da vidimo.