Vesti iz susedstva: Upoznajte se sa našim aktivnostima na inostranom tržištu!

Indomio mreža je već duži niz godina prisutna na našem tržištu, spajajući one koji traže nekretnine sa onima koji ih prodaju ili izdaju. Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga oglašavanja nekretnina u Srbiji svoje usluge nudi kroz dva poznata portala: Srbija Nekretnine i Indomio.rs koji već nude širok izbor nekretnina različitih tipova.

Indomio mreža je svojim oglašivačima iz Hrvatske omogućila još jednu mogućnost za promociju svojih nekretnina - ciljano oglašavanje na stranim tržištima. Ovaj korak će olakšati proces trgovanja nekretninama i učiniti ga bržim i jednostavnijim.

Prema statistikama, Nemci, Slovenci i Austrijanci su među najbrojnijim inostranim kupcima nekretnina na području Hrvatske. U 2022. godini zabeležen je porast broja obavljenih kupovina nekretnina u odnosu na prethodnu godinu, a Slovenci se nalaze na drugom mestu s 3287 nekretnina i porastom od 70,02 posto.

Kako bi se došlo do još većeg broja potencijalnih kupaca, oglašivači na portalu Indomio Hrvatska imaju mogućnost ciljanog oglašavanja svojih nekretnina na specijalizovanim portalima u okviru mreže na teritoriji Nemačke i Austrije, od nedavno i u Sloveniji, a uskoro i u Italiji. Ovo je još jedna dodatna mogućnost koju Indomio mreža nudi svojim oglašivačima kako bi njihovi oglasi bili još vidljiviji i privlačniji stranim kupcima.

„Budućnost aplikacija i digitalnih portala odavno je usmerena na vertikalizaciju i ključ uspeha će biti upravo u specijaliziranju za jedan sektor koji će postati njegova referentna tačka.“ - rekao je Mladen Matijević, regionalni direktor Indomia.
„Biti deo međunarodne grupe koja je oduvek delovala u svetu nekretnina omogućiće nam da korisnicima koji traže dom i agencijama za nekretnine ponudimo inovativne i jedinstvene usluge.