Kako oterati mrave iz kuće ili stana brzo, efikasno i trajno?

Pojava ovih sitnih, dosadnih insekata u stanu ili kući nije retkost, naročito u letnjem periodu ili ako živite u prizemlju. Međutim, kao što verovatno i sami znate, mravi se množe jako brzo, te je pojava većeg broja mrava u životnom prostoru poziv na reakciju i traži odgovor na pitanje kako uništiti mrave u kući, jer će ih u suprotnom biti sve više.

Kako uknjižiti stan ili drugu nekretninu – kompletan vodič

Uknjižiti znači, najjednostavnije rečeno, upisati nekretninu u katastar nepokretnosti, što formalno predstavlja ozakonjenje postojanja te nekretnine. Upis u katastar može biti dug proces i postoji mnogo varijabli od slučaja do slučaja, pa ćemo danas za vas pokušati da objedinimo potrebne korake, dokumentaciju i ispitati nekoliko najčešćih slučajeva.

Želite da kupite nekretninu na Zlatiboru?

Planina smeštena u Zapadnoj Srbiji oduvek važi za jednu od najlepših i najposećenijih u Srbiji, kako zbog svojih prirodnih lepota, tako i zbog turističkih atrakcija, ali i mogućnosti za različite tipove odmora za turiste svih godina.

Kako se rešiti budji na zidovima u stanu?

Zimska sezona, hladno vreme i vlaga često izazivaju neprijatan i potencijalno opasne probleme u domu. Pored toga što je estetski problem, buđ na zidu može izazvati respiratorne i druge zdravstvene tegobe, naročito kod ljudi koji su skloni alergijama.