Koje je najjeftinije grejanje na struju?

Bliži se zima, dani su sve hladniji, a to nas podseća da dolazi vreme kada treba da razmišljamo o najefikasnijim načinima zagrevanja doma, koji će nam istovremeno omogućiti da se osećamo prijatno tokom cele zime, a da troškovi budu prihvatljivi. Vrste grejanja koje možete izabrati su različite, pa dobro razmislite koje odgovara vašem prostoru i mogućnostima.

Kako da napravite raj na otvorenom u svom domu?

Ukoliko provodite dosta vremena kod kuće, dobra je prilika da unesete neke izmene u spoljašnje prostore i prilagodite ih potrebama vaše letnje svakodnevice, kako biste se prepustili uživanju u toplim danima, koji će, po svemu sudeći, trajati još nekoliko meseci. Naravno, čak i ako ste u svojoj seoskoj kući, lako ih možete primeniti i tamo.

Dizajn enterijera: Kako da funkcionalno sredite sobu za bebu?

Uređenje dečije sobe, naročito ako je u pitanju prvo dete, nikada nije jednostavan zadatak za roditelje. Od stotina saveta na internetu, preko saveta rodbine i prijatelja, sopstvenih stilskih afiniteta I realnih potreba, donošenje ove odluke, iako nije prioritet, ume da zada glavobolju novim roditeljima.

Danas sa vama delimo nekoliko saveta kako da vaša dečija soba bude moderna, lepa, ali i funkcionalna.

Gde na izlet - neobične vikend destinacije u Srbiji

Leto je ove godine stiglo malo ranije, pa se veći deo Srbije već bori sa vrućinama od preko trideset stepeni. U velikim gradovima poput Beograda i Novog Sada je po velikim vrućinama jako teško izdržati napolju, pa se veliki broj građana opredeljuje da vikend ili njegov deo provede na nekom izletištu ili u prirodi.
Ove nedelje na Srbija Nekretnine blogu sa vama delimo nekoliko odličnih vikend destinacija u različitim delovima Srbije, a koje će vam obezbediti prijatno punjenje baterija za narednu radnu sedmicu.

Nekretnine i kriptovalute – šta treba da znate

Tokom prošle godine je u srpskoj javnosti odjeknula informacija da jedna firma iz Beograda nudi kupovinu nekretnina putem kriptovaluta. I, iako kod nas to do sada nije bila opcija, a i kako je Srbija i dalje na putu razumevanja digitalnih valuta, stanje u svetu pokazuje da je kupovina nekretnina kriptovalutama nešto što ćemo u budućnosti sve češće viđati.

Kako do subvencije do 20.000e za prvu nekretninu?

U praksi je u vezi sa ovim ostalo mnogo nejasnoća, počev od toga – ko na subvencije ima pravo, šta su neophodni uslovi, a potom i šta su koraci kako bi se ove subvencije ostvarile. Ove nedelje vam Srbija nekretnine blog donosi sažete, pouzdane i objedinjene informacije kako biste uz olakšice došli do željene nekretnine.