Kako da pronadjete stan do 200 evra u Beogradu – sa ili bez posrednika?

Izdavanje stanova do 200 evra u Beogradu je jedna od najčešćih pretraga na našem portalu, pa stoga danas sa vama delimo nekoliko korisnih saveta kako da takav stan pronađete što brže.

Koje su mogućnosti koje imate za iznajmljivanje stanova do 200e u Beogradu?


Trenutno, imate dve mogućnosti za izdavanje stanova do 200 evra u Beogradu :

  • garsonjere i mali stanovi
  • stanovi na perifernim delovima grada.

Istina, zbog porasta cena, potraga će biti malo duža i zahtevnija, ali nije neizvodljivo da ih pronađete.

Ono na šta treba da obratite pažnju je jedan od parametara pretrage, odnosno raspoređivanje oglasa prema najvišoj ceni, jer ćete tako prvo videti relevantne oglase, a na dnu će biti sortirani stanovi za dnevni najam.

Kada govorimo o povećanju budžeta za 50-100 evra, i mogućnosti se povećavaju, naročito u opštini Čukarica gde se najčešće mogu pronaći stanovi za izdavanje do 250 evra u Beogradu. Veće povećanje raspoloživog budžeta daje značajno veće opcije, ponude u centralnijim delovima grada, ali i nekretnine sa većom kvadraturom i boljom opremljenošću. Izdavanje stanova do 300 evra u Beogradu
uglavnom podrazumeva nekretnine do maksimalne površine od 45m2, ali nije retkost da, ukoliko posvećeno pratite oglase, ugrabite i neki prostraniji stan. Kada svoju pretragu ograničite na ovaj budžet, na raspolaganju će vam biti stanovi za izdavanje u različitim beogradskim naseljima, između ostalog i u blizini različitih fakulteta, pa su lokacijski, cenovno i površinski optimalni ukoliko tražite studentski stan.

💡 Tražite stan za studente? Možda će vas zanimati naš vodič za pronalaženje studentskih stanova!

Na portalu Srbija nekretnine možete pronaći veliki broj raspoloživih stanova za izdavanje sa ili bez posrednika, a najveći broj oglasa za izdavanje stanova je sa slikama, što vam štedi vreme i ubrzava pretragu. Svi vlasnici koji žele da prodaju ili izdaju svoje nekretnine mogu potpuno besplatno okačiti svoj oglas na naš portal.

Ukoliko imate stan, a zanima vas izdavanje stana bez posrednika…
Prilikom izdavanja stanova, a ono u čemu vlasnici često znaju da pogreše je prezentacija samog stana, odnosno nepotpuni oglasi, što ume da produži proces useljavanja novih stanara.
Ukoliko imate nekretninu, a interesuje vas izdavanje stana u Beogradu bez posrednika, odnosno profesionalnih agenata za nekretnine, bilo bi dobro da obratite pažnju na sledeće stavke:

  • Fotografije
  • Tekst
  • Precizne informacije

Pogledajte još i: Jeftini stanovi za izdavanje u Beogradu I kako ih pronaći

Kako da dobro fotografišete stan koji izdajete


Fotografije su ključni deo vašeg oglasa! Ne zaboravite da posvetite pažnju ovom delu, jer najveći broj korisnika traži stanove za izdavanje bez posrednika sa slikom, odnosno ukoliko fotografska prezentacija nije verodostojna, ili uopšte ne postoji, šanse za razgledanje i posledično izdavanje stana se upadljivo smanjuju i nekretnina se ne uzima u razmatranje.

  • Idealno, fotografišite stan po sunčanom danu, tako ćete potencijalnom stanaru prikazati količinu prirodne svetlosti koja se u prostoru nalazi.
  • Raspremite i rasklonite stan, uklonite sve nepotrebne i lične stvari koje se u prostoru neće nalaziti kada ga budete izdavali, a i zbog utiska koji će prostor ostaviti na fotografiji.
  • Fotografišite sve prostorije u stanu, ukoliko je moguće sa svim nameštajem koji će biti na raspolaganju stanarima, iz više uglova. Ne zaboravite da uključite i toalet, kao i pomoćne prostorije, balkon ili pogled ukoliko je naročito atraktivan i diže vrednost nekretnini.
  • Izbegavajte suvišne detalje – vaze sa cvećem su lepe, ali nisu relevantne za potencijalne stanare.
  • Optimalni broj fotografija je između 5 i 10 – u zavisnosti od veličine stana koji izdajete. Ne opterećujte se, za izdavanje stanova bez posrednika nije neophodno da angažujete profesionalnog fotografa, ali je važno da obratite pažnju na ovih nekoliko pravila kako biste ostavili što bolji utisak i brzo pronašli nove stanare.

Napišite dobar tekst oglasa!


Kada je u pitanju izdavanje stanova bez posrednika, sa slikom ili bez, nikako ne zaboravite da je tekstualni opis važan. Nije neophodno da bude predugačko, ali je važno da sadrži sve relevantne informacije za buduće stanare i specifičnosti stana koje ga mogu izdvojiti od drugih. Veliki broj onih koji traže stan ne posvete previše pažnje informacionom panelu koji se nalazi ispod oglasa, pa je dobro da u opisni odnosno tekstualni deo spakujete ono što smatrate da je važno i što može privući nove stanare.

Možda će vas zanimati i: Kako i gde pronaći jeftine kuće na prodaju u Beogradu?

Popunite informativni deo oglasa!


Učite od najboljih – obratite pažnju na to kako izgledaju oglasi uspešnih agencija i to će vam značajno olakšati proces. Izdavanje stanova u Beogradu bez posrednika ume biti komplikovano, ali na Srbija-nekretnine portalu možete postaviti oglas koji će privući pažnju vrlo lako i brzo. Upravo zato, posvetite neko vreme informacionom delu i obeležite precizno sve karakteristike koje se odnose na nekretninu koju izdajete, jer novog stanara zanima da odmah zna što više kako bi doneo odluku – sprat, postojanje lifta, cena, kvadratura, balkon, tip grejanja… što više informacija, to bolje!



Bilo da tražite stan za izdavanje u Beogradu ili planirate da izdajete svoj, Srbija-nekretnine portal vam nudi mnoštvo mogućnosti. A ukoliko ste svoj stan već pronašli i predstoji vam seljenje, ne brinite, tu smo za vas – bacite pogled na naše savete za selidbu i uselite se u svoj novi stan brzo i bez muke!