Tržište Nekretnina

Zlatibor nekretnine

I dok u najvećem delu zemlje gradnja i prodaja stanova stagnira (i opada), zlatiborske nekretnine i dalje imaju dobru cenu i bude veliko interesovanje kupaca

NEKRETNINE BEOGRAD

Procene stručnjaka koji se bave nekretninama su da Beogradu već godinama fali oko 100.000 stanova. Stanogradnja je malo usporenija a broj stanovnika koji se doseljava u glavni grad je konstantan. Ne očekuje se da će cene dalje padati pa ne oklevajte sa rešavanjem stambenog pitanja. Drastičniji pad cena kada su u pitanju nekretnine nije realan

Garsonjere Beograd prodaja

U svetu nekretnina, garsonjere se smatraju najmanjim stambenim jedinicama. Po nekoj prostoj (ne uvek i tačnoj logici), to bi bio najosnovniji oblik životnog prostora. Dakle, ako je primarna porodica osnovna ćelija društva, garsonjera je osnovni oblik u građevinarstvu. Simple as that.

Stanovi izdavanje

Veliki broj praznih stanova i nekretnina sa golim zidovima čeka demogafski bum ili neki poremećaj tektonskih razmera u građevinskom sektoru. Do tada, vlasnici stanova za izdavanje na sve načine moraju da smisle kako da ostvare profit.

STANOVI BEOGRAD

Poslednji popis stanovništva svedoči da više od petine građana Srbije živi u Beogradu. Neki pokazatelji govore da se broj žitelja prestonice za poslednjih deset godina povećao skoro 90 odsto. Godišnje se doseli oko 50 hiljada ljudi a tema stanovi Beograd je jedna od onih koje pune novinske stupce.

Stambeni krediti za mlade

Kad su u pitanju subvencionisani stambeni krediti za mlade, izbor nekretnina je sužen, a neretko su cene veće. Kod redovnih kredita se može kupiti i stariji stan koji je uknjižen, i koji čak i pored zahtevanih ulaganja, za nižu cenu nosi više kvadrata.