Iskustva i Saveti

Kako se rešiti budji na zidovima u stanu?

Zimska sezona, hladno vreme i vlaga često izazivaju neprijatan i potencijalno opasne probleme u domu. Pored toga što je estetski problem, buđ na zidu može izazvati respiratorne i druge zdravstvene tegobe, naročito kod ljudi koji su skloni alergijama.

Učinite svoj dom bezbednim za bebe i decu!

Kada porodica dobije novog člana, potrebno je neko vreme da u potpunosti adaptiramo svoj dom mališanima na pravi način, a sam fokus uređenja kuće se neminovno menja. To jest, umesto da jurimo za najnovijim trendovima dekoracije, centar interesovanja postaju bezbednost i funkcionalnost.
Sigurnost ormarića i fioka u kuhinji, zaštita balkonskih vrata, štitnici za stepenice, samo su neke od stvari koje mogu da vam pruže mir.

Koje je najjeftinije grejanje na struju?

Bliži se zima, dani su sve hladniji, a to nas podseća da dolazi vreme kada treba da razmišljamo o najefikasnijim načinima zagrevanja doma, koji će nam istovremeno omogućiti da se osećamo prijatno tokom cele zime, a da troškovi budu prihvatljivi. Vrste grejanja koje možete izabrati su različite, pa dobro razmislite koje odgovara vašem prostoru i mogućnostima.

Kako da napravite raj na otvorenom u svom domu?

Ukoliko provodite dosta vremena kod kuće, dobra je prilika da unesete neke izmene u spoljašnje prostore i prilagodite ih potrebama vaše letnje svakodnevice, kako biste se prepustili uživanju u toplim danima, koji će, po svemu sudeći, trajati još nekoliko meseci. Naravno, čak i ako ste u svojoj seoskoj kući, lako ih možete primeniti i tamo.

Eco friendly: saveti za održiv život!

Stoga je ključno prepoznati da je ekološka svest usko vezana za celokupno naše postojanje, a ne samo za ono što jedemo ili nosimo. I, naravno, tu je i pitanje kućnog dekora. To je verovatno najjednostavniji način da započnete put ka održivosti. U stvari, 2022. je sjajna godina da se redefinišete, a to može biti statement koji se ogleda u uređenju vašeg doma.

Agencije za nekretnine: kratak vodič za odabir

Svaki vlasnik koji želi da proda ili iznajmi kuću, stan ili bilo koju drugu nekretninu sigurno se suočio sa pitanjem: da li treba angažovati agenciju za nekretnine? Različita su iskustva sa agencijama, postoji određena doza nepoverenja, međutim činjenice kažu da angažman ovakvog tipa servisa ima mnogostruke benefite. Agenti za nekretnine mogu da utvrde vrednost nekretnine, obavljaju posao prikazivanja imovine potencijalnim kupcima ili zakupcima, ali i obavljaju pravne poslove i drugu papirologiju koja je neophodna za zatvaranje procesa prodaje ili zakupa.